Fra vårt tradisjonsrike kjøkken dufter lukten av jul ut i hele Ysteriet, som er dagens restaurant.
Alle rettene våre er hjemmelaget. Ribba er spesialbestilt slik at den har lite fett og mye smak. Pinnekjøttet er av lam som har beitet i heiene i Dirdal, og kjøttet er spesialtørket for Byrkjedalstunet. Vi lager til og med våre egne medisterkaker og medisterpølser.
Middag
– Sprøstekt svineribbe servert med medisterpølser, medisterkaker, svisker, epler, rødkål og den smakfulle ribbesausen.
– Spesialtørket pinnekjøtt for Byrkjedalstunet servert med husets kålrabistappe, pinnefett og poteter.
– Vi serverer selvfølgelig våre signaturretter hver dag i tillegg til julemat.
Dessert
– Hjemmelaget karamellpudding og cognackrem
– Vår egen multekrem
– Riskrem med frisk bærsaus
– Rikt utvalg av hjemmelagede julekaker
– Kaffe & te.
Gruppebestilling:
For forhåndsbestilte gruppebestillinger over 20 personer, kan vi tilby varm julebuffet med dessertbord. Eller hva med smalahove, Vossafår, kålrabistappe og poteter?
Hjemmebakte julekaker, kaffe og te hører også julen til.
Julebord eller andre arrangement:
Kontakt oss på 51 61 29 00
E-post: post@byrkjedalstunet.no